top of page
20200628_181205_edited_edited_edited.png

Z ljubeznijo pridelano sivko

spreminjamo v srčne izdelke

Za končnim izdelkom, ki pride v tvoj dom, se odvije zgodba o cvetju sivke, ki je zrastlo na grmu prave sivke v Topolšici. Iz nekaj sto majhnih grmov je nastalo nekaj tisoč velikih, zdravih grmov, ki krasijo naš hrib, še posebno v času cvetenja. Cvetje je tista nagrada za vso nego, ki jo damo sivkam skozi leto, za vso skrb, ki ji jo posvetimo in ko pride čas, cvetje hvaležno požanjemo ročno s srpi. V vseh izdelkih je ujeta čarobnost ekološko pridelane sivke in ljubezen tistih, ki delamo z njo.

 
Naravni izdelki iz prave sivke

Naravni in bio izdelki iz prave sivke poskrbijo za celostno nego vaše  kože in poskrbijo za vaše dobro počutje. Linija naravnih in bio kozmetičnih ter prehranskih izdelkov iz prave sivke vam omogoča, da sivko vključite v vsak del svojega življenja.

20210629_120028_edited.jpg

Najboljše iz narave

20200701_145813_edited.jpg

Sijoča in zdrava

Hidrolat prave sivke kožo očisti, revitalizira, pomladi in pomiri.

Uporabite ga lahko kot tonik pri vsakodnevi negi kože, lahko pa ga uporabite še v številne druge namene. Več o njih si preberite tukaj.

20200701_145450.jpg

Sladka osvežitev

Sivkin sirup navdušuje otroke in odrasle. Čudovita aroma sivke in limone vas bo osvežila v hladnih napitkih in polepšala okus vašim sladicam.

Povej nam svoje mnenje o izdelkih
Rate UsSlabozadovoljivodobrozelo dobroodličnoRate Us
bottom of page