Blue Hill - gojenje sivke, Viktorija Maze s.p.

Goriška cesta 39,

3320 Velenje

telefon: 031 551 200

e-poštni naslov: bluehill.info@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook Basic Black

Sledite nam na:

 

Z naravo naprej

Od polja do izdelka

  V idiličnem okolju, na hribčku umaknjenem od mestnega vrveža rastejo prave sivke Blue Hill. V objemu narave jih negujemo na povsem naraven način. Vso delo na polju je opravljeno ročno, poleg tega pa ne uporabljamo nobenih pesticidov ali umetnih gnojil.  Prvi zametki polja segajo v leto 2015, ko sva zasadila prvih 200 sivk. Nato pa v naslednjih letih še nekaj čez 2000, tako danes polja štejejo okoli 2500 grmov. Prava sivka ni samo dišavnica. Lahko jo uporabljamo tudi kot zelišče ali začimbo, kar nam omogoči širši spekter uporabe.  Pri nas poleg eteričnega olja in hidrolata lahko dobite tudi suho cvetje za čaj, začimbno sol, sirup, likerje,...

 

 Vsi izdelki so iz lastne proizvodnje, zato so skoraj vsi narejeni v omejenih količinah. Gre za unikatne in izvirne izdelke, tako kozmetične, kot prehranske izdelke, ki so v svojem okusu specifični in posebni. Naš največji ponos pa sta eterično olje in hidrolat, ki je destiliran v popolnoma bakerenem kotlu. Kotel je narejen po več stoletij znani portugalski tradiciji rokodelcev in omogoča visokokakovostni končni produkt.

 
Sprostite svoje življenje

Prava sivka prispeva k celostni sprostitvi vašega telesa in duha. Če ste preobremenjeni in se spopadate s prekomernim stresom je prava sivka tista, ki vam lahko olajša spopadanje z njim. Naša linija izdelkov omogoča širok spekter uporabe, ki omogoča ljubiteljem prave sivke, da le to umestijo v vsak del svojega življenja.

Pri težavni, občutljivi in suhi koži vam bodo skrbno izdelani izdelki iz prave sivke povrnili zdravo kožo, ki bo ob uporabi naših izdelkov kmalu postala mehka, voljna in bolj mladostna. Njene učinkovine namreč poskrbijo za to da je koža bolj zdrava, čista in negovana, zaradi anti-age delovanja pa preprečuje nastajanje novih gub.