20200701_121127_edited_edited_edited.png
Od polja do izdelka

  V idiličnem okolju, na hribčku umaknjenem od mestnega vrveža v Topolšici rastejo prave sivke. V objemu narave jih negujemo po ekoloških standardih, kar dokazuje tudi certifikat, ki smo ga pridobili za pridelavo sivke. Vso delo na polju je opravimo ročno, vključno z obema žetvama (prvo v juiju in drugo v septembru) .  Prvi zametki polja segajo v leto 2015, ko sva zasadila prvih 200 sivk. Danes polja štejejo okoli 6000 grmov prave sivke. Prava sivka ni samo dišavnica. Lahko jo uporabljamo tudi kot zelišče ali začimbo, kar nam omogoči širši spekter uporabe.  Pri nas poleg eteričnega olja in hidrolata lahko dobite tudi suho cvetje za čaj, začimbno sol, sirup, likerje,...

 

 Vsi izdelki so iz lastne proizvodnje, zato so skoraj vsi narejeni v omejenih količinah. Gre za unikatne in izvirne izdelke, tako kozmetične, kot prehranske izdelke, ki so v svojem okusu specifični in posebni. Naš največji ponos pa sta eterično olje in hidrolat, ki je destiliran v popolnoma bakerenem kotlu. Kotel je narejen po več stoletij znani portugalski tradiciji rokodelcev in omogoča visokokakovostni končni produkt.

 
Sprostite svoje življenje

Prava sivka prispeva k celostni sprostitvi vašega telesa in duha. Če ste preobremenjeni in se spopadate s prekomernim stresom je prava sivka tista, ki vam lahko olajša spopadanje z njim. Naša linija izdelkov omogoča širok spekter uporabe, ki omogoča ljubiteljem prave sivke, da le to umestijo v vsak del svojega življenja.

Pri težavni, občutljivi in suhi koži vam bodo skrbno izdelani izdelki iz prave sivke povrnili zdravo kožo, ki bo ob uporabi naših izdelkov kmalu postala mehka, voljna in bolj mladostna. Njene učinkovine namreč poskrbijo za to da je koža bolj zdrava, čista in negovana, zaradi anti-age delovanja pa preprečuje nastajanje novih gub.