top of page
DJI_0523_edited.jpg
 
Ali čutiš moč narave?
 
V najinem iskanju povezanosti z naravo, vedno znova odkrivava njeno neverjetno moč. Z ljubeznijo do narave gojiva pravo sivko, mati vseh zelišč, ki pomirja telo in duha ter razsvetli tudi najbolj dolgočasen dan. Osupljiva prava sivka poskrbi
za lepo kožo in vas sprošča s svojim čudovitim vonjem, ki vam bo pomagal doseči vaš notranji mir.
 
Od polja do izdelka

  V idiličnem okolju, na hribčku umaknjenem od mestnega vrveža v Topolšici rastejo prave sivke. V objemu narave jih negujemo po ekoloških standardih, kar dokazuje tudi certifikat, ki smo ga pridobili za pridelavo sivke. Vso delo na polju je opravimo ročno, vključno z obema žetvama (prvo v juiju in drugo v septembru) .  Prvi zametki polja segajo v leto 2015, ko sva zasadila prvih 200 sivk. Danes polja štejejo okoli 6000 grmov prave sivke. Prava sivka ni samo dišavnica. Lahko jo uporabljamo tudi kot zelišče ali začimbo, kar nam omogoči širši spekter uporabe.  Pri nas poleg eteričnega olja in hidrolata lahko dobite tudi suho cvetje za čaj, začimbno sol, sirup, likerje,...

 

 Vsi izdelki so iz lastne proizvodnje, zato so skoraj vsi narejeni v omejenih količinah. Gre za unikatne in izvirne izdelke, tako kozmetične, kot prehranske izdelke, ki so v svojem okusu specifični in posebni. Naš največji ponos pa sta eterično olje in hidrolat, ki je destiliran v popolnoma bakerenem kotlu. Kotel je narejen po več stoletij znani portugalski tradiciji rokodelcev in omogoča visokokakovostni končni produkt.

Sprostite svoje življenje

Prava sivka prispeva k celostni sprostitvi vašega telesa in duha. Če ste preobremenjeni in se spopadate s prekomernim stresom je prava sivka tista, ki vam lahko olajša spopadanje z njim. Naša linija izdelkov omogoča širok spekter uporabe, ki omogoča ljubiteljem prave sivke, da le to umestijo v vsak del svojega življenja.

Pri težavni, občutljivi in suhi koži vam bodo skrbno izdelani izdelki iz prave sivke povrnili zdravo kožo, ki bo ob uporabi naših izdelkov kmalu postala mehka, voljna in bolj mladostna. Njene učinkovine namreč poskrbijo za to da je koža bolj zdrava, čista in negovana, zaradi anti-age delovanja pa preprečuje nastajanje novih gub.

Viktorija Maze

Strastna zagovornica naravnega in navdušena zeliščarka, ki želi ljudem povrniti zaupanje v naravo in naravno.

Kot velika umetniška duša ustvarja bogate naravne recepture izdelkov za nego kože in skrbi za grafično podobo ter marketing.

2G9B2642web.jpg

Alen Oderlap

Mestni fant, ki ga je narava pritegnila k sebi, je gonilna sila dela na poljih in ob žetvi  ekoloških nasadov prave sivke. Svojo poklicno disciplino je prenesel tudi v  nasad, zato so vedno, ko nas obiščete do popolnosti urejeni, sivke pa poravnane kot vojaki v vrstah.

20210628_110622_edited.jpg

CERTIFIKATI IN PRIZNANJA

CCI_000012.jpg
CCI_000001.jpg
CCI_000005.jpg
CCI_000004.jpg
CCI_000003.jpg
CCI_000002.jpg
bottom of page