top of page
  • Viktorija Maze

Pomlad se prebuja, kaj pa ti?

Pomlad nas vedno napolni z novo, svežo energijo, ki nam da zagon za nove izzive in nove cilje. Kakor se vsako jesen veselim zime, se je že februarja naveličam in komaj čakam na prijetne pomladne temperature. Moč sonca in zelena barva, ki preplavi naravo spomladi, pa čudovito cvetje sadnega drevja...čarobno. Vse to mi da notranji občutek zadovoljstva.V teh mesecih vedno pripravim tudi plane za prihajajočo sezono. Idej imam vedno res ogromno in priznam, ni vsaka stvar izvedljiva takoj, gre pa v plan za naslednje leto.

Še vedno čakam, da nas korona izpusti iz svojih krempljev in boste lahko prišli na Blue Hill festival sivke, saj nas pod trenutnimi pogoji lahko obišče le malo obiskovalcev, zato je za vsak obisk nujno potrebna tudi predhodna najava.


V naslednjih mesecih prihaja tudi kar nekaj novosti, ki so v planu od preteklega leta in nekaj takšnih, ki so mesto v naši ponudbi našle spontano, zaradi vaših želja.


V prihajajočem mesecu vam bova predstavila dva nova izdelka, ki jih snujeva še od preteklega leta, čemu sta namenjena pa izveste zelo kmalu.


Za novo poglavje Blue Hilla pa sem letos zasadila tudi čisto nov rožno-zeliščni vrt, v katerem rastejo najlepše cvetice narave.

Zakaj, pa boste izvedeli prav kmalu.


Sadike zelišč sem kupila na Hmeljarskem Inštitutu v Žalcu, ki ima res široko ponudbo ekoloških sadik, semen pa je nekaj domačih, nekaj pa dokupljenih ekoloških semen.

Tega ne počneva zaradi certifikata, ampak zato ker je prav. Ekološka pridelava ne obremenjuje narave, deluje sonaravno in spodbuja njeno raznolikost. Podpri lokalne ekološke pridelovalce, podpri te, ki jim je mar za našo naravo.34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page